FREE

FREE

FREE

Uita-te la Zurich vs FC Vaslui live pe Stadionul Letzigrund elveţian la 14 decembrie 2011, Europa League - Grupa D مشاهدة مباراة اف سي زوريخ

مرسلة بواسطة مشاهدة حية لكرة القدم يتدفقون on الثلاثاء، 13 ديسمبر 2011

Zurich vs FC Vaslui este o viaţă şi de moarte ambele echipe de a câştiga lupta fiecare de altă natură în Europa League - Grupa D pe 14 decembrie 2011 cu promptitudine la ora 19:00 CET.


Viorel Hizo Vaslui antrenorul consideră partea sa poate obţine rezultatul de care au nevoie cu FC Zurich mâine pentru a asigura călătoria lor de la stadiul de knock-out Europa League.

Călătoria partea română în Elveţia pentru a şti dacă acestea se potrivesc cu rezultatele de la Lazio acasă la Sporting Lisabona Grupa D, câştigătorii au fost trece printr-.

FC Zurich nu au castigat in sapte meciuri europene, dar recordul Vaslui departe de casă în competiţie continentală, chiar mai sărace, cu trei egaluri si cinci infrangeri din august 2008.

"Ne aşteptăm la un meci greu, dar sper că vom obţine rezultate bune, care ne va permite să se mişte,''a declarat Hizo Agerpress în România.

"Va fi dificil, dar nu imposibil. Ar fi mult mai dificil de a juca în Zurich decât acasă.

"Dar trebuie să credem în şansa noastră.''

Zurich sub masa, cu doar două puncte şi joacă doar pentru mândrie.

Dar antrenorul Urs Fischer a îndemnat partea lui să semneze jocul lor finală de 2011 - Liga a intrat Elveţia sarbatorile de iarna - cu o performanta buna.

Agerpress "Vrem să încheie aventura noastră Europene, cu un rezultat pozitiv, acesta este obiectivul nostru,''a spus el a fost citat.

"Este important pentru noi la concluzia că un sezon bun şi să înceapă pregătirea cea mai mare parte a două campionate.

"Acesta este ultimul joc din acest an, după care vom continua competiţia în luna februarie.

"Vom pregăti acest joc ca nimeni, de specialitate alte am o metodă şi de programul meu., Nu aş schimba nimic.

"Nu vom da daruri la Vaslui FC Zurich va intra în teren cu onoare şi va juca pentru a câştiga..''

{ 0 التعليقات... read them below or add one }

إرسال تعليق